• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Accessoires

Somfy Telis 1 RTS Pure


De RTS serie 1-kanaals afstand­bedieningen voor het beheer van 1 appli­catie of 1 groep van appli­aties.

Somfy Telis 4 RTS Pure

De RTS serie 4-kanaals afstand­bedieningen voor het beheer van 4 individuele of 4 groep­sgestuurde producten.

Somfy Telis Soliris RTS Pure


Afstand­bediening met een extra kanaal om de zon­functie van de draadloze wind-zon sensor uit te schakelen.

Somfy Telis 4 Soliris RTS Pure


Voor het bedienen van uw rolluik of zonwering. Om producten met deze hand­zender te kunnen bedienen moet uw rolluik of zonwering zijn voorzien van een Somfy RTS motor.

Elektrische accessoires – Zon & windmeter

Bescherm het interieur tegen zon­licht en warmte: Auto­matische op- en neer­sturing op basis van zon­licht. Veilig voor zonwering én gevel: Auto­matische opsturing op basis van wind­snelheid. Draad­loos signaal naar de motor, dus geen beka­beling van de Soliris RTS naar de zon­wering. Instel­bare wind- en zon­aarden afgestemd op uw zonwering en persoon­lijke wensen.

Reinigen zonweringsdoek

Tex aktiv clean

Verwijdert vlekken en vieze geurtjes op doek van knikarmschermen, uitvalschermen, screens, zonne­luifels, markiezen enz.)

 

Tex aktiv guard

Beschermt uw doek tegen vlekken en andere veront­reiniging. Het product is uitermate geschikt voor zonwering. Het zorgt ervoor dat water niet kan binnen­dringen. Laat uw outdoor­stoffen er weer fris uitzien!

Verlengde kapsteunen

Verlengde kapsteunen (70 cm, T402, T373, T358XL en T374) worden toegepast bij montage van uw zonwering direct onder een dakgoot of op een uitbouw. Ook is het verstandig om verlengde kapsteunen toe te passen als u twijfelt over de sterkte van uw gevel. Bij twijfel komt u het beste langs in onze winkel in Haarlem. Onze gediplomeerde vakmensen leggen u het graag uit.

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.