• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Easyline Zonwering heeft speciaal voor het voorjaar een nieuwe voorraad gesloten cassette knikarmschermen voor u! Uitgerust met een Somfy motor en 5 jaar garantie is het een best deal product bij Easyline Zonwering! Bovendien zijn er geen levertijden en  kunnen wij uw cassette knikarmscherm zeer snel bij u plaatsen door één van onze vakkundige monteurs! Uw nieuwe knikarmscherm kunt u daarnaast heel makkelijk bedienen door gebruik te maken van de Somfy IO RTS afstandsbediening.

De gesloten cassette knikarmschermen zijn mooi rond vormgegeven en verkrijgbaar in twee afwerkingskleuren en twee doekkleuren.

Wij voorzien u graag van advies in onze showroom, de grootste van Noord Holland voor zonwering, waar u op uw gemak met een kop koffie onze producten kunt bekijken.

Wees er snel bij want… OP=OP!

Ontdek hoe u mét zonwering optimaal van de zon kunt genieten:

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Winteraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.