Rolluiken

EasyL!ne Zonwering Rolluiken: HC-100 Quattro & HC-160 Quattro

Uitermate populair, dat zijn de EasyL!ne HC-100 Quattro (afgeschuinde kast) en de EasyL!ne HC-160 Quattro (ronde kast) rolluiken. Deze Quattro serie van EasyL!ne Haarlem zijn rolluiken van een uitmuntende kwaliteit tegen een meer dan redelijke prijs. Daarnaast scoren beide rolluiken hoog op veiligheid, isolatie én zon en geluidswering dankzij de stevige en dikke lamel, die tevens een ventilatie stand heeft. Kortom rolluiken van superieure kwaliteit voor een aantrekkelijk lage prijs voor al onze klanten in Haarlem en omstreken!

Elektrische bediening: wel zo gemakkelijk!

Elektrische bediening voor rolluiken wordt steeds populairder, gemak dient immers de mens. Wilt u het echter nog luxer? Het is mogelijk om uw rolluik op afstand te openen en sluiten met een afstandsbediening en/of tijdklok.


Harmonie met uw huis

De vier prachtige lamel- en kastkleuren voor het EasyL!ne Quattro programma maken uw keuze makkelijk. Het is belangrijk om uw huis een harmonieuze uitstraling te geven: een rolluik is namelijk altijd zichtbaar aan de buitenkant van uw woning. Als extra optie kunt u de kleur en vorm van de omkasting zelf bepalen en/of combineren om nog meer uitstraling te creëren.

Duurzaam

Door de onderlinge verbinding van de lamellen van de EasyL!ne Rolluiken kunnen de lamellen niet vastlopen of verschuiven. Hierdoor is het rolluik ongevoelig voor stof en vocht. Jarenlang storingsvrij en probleemloos genieten, dat zijn de rolluiken van EasyL!ne. Met vier jaar garantie en ook 4 jaar garantie op de motor!
Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met slechts één Somfy afstandsbediening bestuurt u een of meerdere rolluiken – tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

De kenmerken van EasyL!ne

  • Afgeschuinde- of rondekast
  • Kast en lamellen in Wit 19, Crème Wit 61, Antraciet 53 en Dennegroen 49
  • Kleuren onderling combineren
  • 4 jaar garantie op het rolluik
  • 4 jaar garantie op de Somfy motor
  • Levertijd 4 tot 8 weken
  • Afstandbediening optioneel


EasyL!ne Quattro

De kast- en lamelkleuren van EasyL!ne Rolluiken:Easyline Zonwering


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
merk-sunlite
veranda
markies_logo