Zonwering doekkleuren

Stijlvol genieten van de zon: EasyL!ne

Mede door gebruik te maken van slechts vier doekkleuren kunnen we de prijs van onze EasyL!ne Zonwering en Screens zo voordelig mogelijk maken. Hetzelfde geldt voor de vier kastkleuren van de EasyL!ne Rolluiken
De doeken van EasyL!ne zijn stuk voor stuk krachtpatsers waaraan u jarenlang plezier zult beleven.
De vier doeken, speciaal geselecteerd voor onze Zonweringen en Screens, zijn van uitmuntende kwaliteit. Deze doeken zijn voorzien van een Teflon coating. Daardoor zijn ze niet alleen vuil- en waterafstotend, maar ook rot- en schimmelwerend.


EasyL!ne Zonwering, Knikarmschermen en Uitvalschermen

De vier doekkleuren voor EasyL!ne Knikarm– en Uitvalschermen kenmerken zich door een prachtig dessin in combinatie met een sterke vezel. Deze doeken zijn speciaal geselecteerd voor ons Hollandse zeeklimaat. Dus niet alleen vuil-en waterafstotend, ze kunnen ook nog eens sterke windvlagen aan.

De vier doekkleuren van EasyL!ne:


EasyL!ne Screens

De vier doekkleuren voor EasyL!ne Screens kenmerken zich door een prachtig dessin in combinatie met een sterke vezel. Deze doeken zijn speciaal geselecteerd voor ons hollandse zeeklimaat. Dus niet alleen vuil-en waterafstotend, ze kunnen ook nog eens sterke windvlagen aan.

De vier doekkleuren van EasyL!ne Screens:

De kastkleuren van Easyl!ne Zonwering:

Hieronder volgende de vier kastkleuren voor de zonwering en screens. Voor de rolluiken van Easyl!ne volgen andere kastkleuren.

RAL 9001 Crème-wit

RAL 9001 Crème-wit

RAL 9010 Wit

RAL 9010 Wit

Aluminium Technisch Zilver

Aluminium TZ

7016 Structuur


EasyL!ne Rolluiken

De vier kast- en lamelkleuren voor EasyL!ne Rolluiken: Wit 19, Crème-wit 61, Antraciet 53 en Dennengroen 49 kunnen onderling gecombineerd worden. Dat zorgt voor maar liefst 16 verschillende uitvoeringen.

De vier kastkleuren van EasyL!ne Rolluiken:

Easyline Zonwering


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.


basic-raylux
merk-sunlite
veranda
markies_logo